Le kaj se skriva pod klobuki?
0/30

S takimi uspehi se ne gre bahati. Ker se študentsko organiziranje nima interesa reformirati samo, je študentarija Univerze v Ljubljani pripravila predlog novele Zakona o skupnosti študentov, ki bi naredil konec opisanim praksam.

KAJ BI UREDIL NOV ZAKON?

O nadaljnji usodi novele ZSKUS bodo odločali poslanci na Odboru za izobraževanje, šport in mladino. Pošji jim sporočilo in jih spomni, kako nujne so predlagane spremembe.

do seje!

POŠLJI MAIL IN ZATEŽI!

Mirjam Bon Klanjšček (predsednica), Irena Kotnik (podpredsednica), Janko Veber (podpredsednik), Nada Brinovšek (članica), Jelka Godec (članica), László Göncz (član), Miha Kordiš (član), Marjana Kotnik Poropat (članica), Tomaž Lisec (član), Žan Mahnič (član), Dragan Matić (član), Ljudmila Novak (članica), Izidor Kamal Shaker (član), Ivan Škodnik (član), Saša Tabaković (član), Vesna Vervega (članica), Peter Vilfan (član)
Sprejemanje študentske zakonodaje
Oglasil se nam je Mitja Urbanc, ki pravi, da ni imel nič s pripravo mnenja kabineta svoje ministrice, zato smo to poved umaknili iz mejla. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo.
Poslano že 3000-krat!

POVEJ NAPREJ!

DELI!

KOPIRAJ!