Da bomo vedeli, čigave nastavitve urejaš, prosimo vpiši svoj e-naslov. Na ta naslov ti bomo poslali personalizirano povezavo do spletne strani za urejanje nastavitev.

MESEČNIK ZA PODPORNIKE

Naročeno!

Vse, ki nas pri delu podpirate, želimo enkrat mesečno informirati o tem, kaj se na inštitutu dogaja, kateri projekti so v teku, s čim se ubadamo, skratka, seznaniti s tem, kam gre vaš denar.

Participativni proračun

Naročeno!

Če želiš, da te obveščamo, kdo drži obljube, ki jih je v zvezi s participativnim proračunom dal pred volitvami, nam moraš to dovoliti tukaj.

Agrument

Naročite me!

Agrument je dnevna intervencija v 1000 znakih. Čez teden so besedila kritično-aktualna, ob sobotah namenjena različnim tematskim sklopom, ob nedeljah pa projekt počiva. Pri Agrumentu sodeluje okrog 15 prostovoljk in prostovoljcev, ki že 5. leto zapovrstjo vsak dan družno reflektirajo družbeno in politično dogajanje, opozarjajo na okoljske in socialne problematike in razkrivajo hrbtne plati medijskih zgodb.

Mesečne novice

Naročite me!

E-pošto s pregledom aktualnih in nedavnih projektov in akcij, ki jih izvajamo na inštitutu Danes je nov dan, pošiljamo največ enkrat mesečno. Če želiš biti na tekočem s tem, kar počnemo, se ti splača naročiti na mesečne novice, v katerih najdeš kratek povzetek naših aktivnosti s pripadajočimi povezavami na relevantna spletna mesta.

Novice v zvezi s Parlametrom

Naročite me!

To so obvestila, vezana izključno na naš najobsežnejši projekt do sedaj, Parlameter. Ko dodamo kakšno novo funkcionalnost, ga inštaliramo v novi državi ali pa preprosto začnemo spremljati prihajajoč 8. državni zbor Republike Slovenije, te lahko o tem obvestimo po e-pošti. Naroči se, da ti ne uide nobena novost!

Konsenz

Podpišite me!

Danes je nov dan deluje na podlagi 6 pravic, ki predstavljajo nekakšno skupnostno ustavo in usmerjajo naše aktivnosti. Doslej je za 6 pravic svoja imena javno zastavilo skoraj 1800 ljudi in vabimo te, da se nam s podpisom pridružiš tudi ti!